skip to Main Content

 

Priser
Alle priser er opgivet i DKK  ekskl. og inkl. moms.

Levering
Varer leveres normalt inden for 3-5 dage. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Du får besked, hvis en vare er udsolgt. Det er muligt at indtaste en anden leveringsadresse end faktureringsadressen.

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til posthuset.

Privatpakke: Levering som privatpakke sker med PostDanmark. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes på posthuset. PostDanmark ligger en besked til dig om hvilket posthus pakken kan afhentes ved.

Afhentning
Afhent dine varer i Virum eller København SV, så sparer du portoen. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normal vis. Skriv i kommentarfeltet at du ønsker afhentning. Vi kontakter dig herefter for nærmere aftale.

Leveringsomkostninger
ved forsendelse af refill af plakat og klistermærker kr. 65,-

ved forsendelse af 1-3 stk. Lydbyen eller Sprogspiloppens Værktøjskasse kr. 150,-
ved forsendelse af 4 stk. Lydbyen eller Sprogspiloppens Værktøjskasse og derover leveres uden omkostninger

Betaling
Ved bankoverførsel sendes varen så snart vi har registreret din indbetaling.

Bankoplysninger:
Nordea Holte afd.
regnr. 2253
kontonr. 0727 640 967

CVR nr. 36054042

Offentlige institutioner og kommuner – betaling med ean nr.
Vi bruger elektronisk fakturering. Ved bestilling orienter venligst om der ønskes betaling med ean-nummer. 

Returret/fortrydelsesret
Du har 14 dages fuld returret. Varerne skal så vidt muligt returneres ubrugt og i original emballage. Når vi har modtaget og godkendt returneringen overføres købsbeløbet excl. fragtomkostninger.

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og indenfor 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@sprogspiloppen.dk eller telefonisk på 30280312.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

Hvis du returnerer /fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Sprogspiloppen IVS, Kaplevej 69, 2830 Virum, Mrk. Returvarer

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

VIGTIGT
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt købet. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign

Registrering af personlige oplysninger
Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på www.sprogspiloppen.dk, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.sprogspiloppen.dk .

Copyright
Al billed- og tekst materiale på www.sprogspiloppen.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Back To Top